Rondele cu pate de somon RIO Mare

rondele cu pate de somon

Ingrediente pentru 4 portii:

  • Pate de somon RIO Mare 100g
  • 4 felii de paine,
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 legatura mare de patrunjel,
  • cateva boabe de struguri

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui pahar, decupati rondelele din feliile de paine. Taiati boabele de struguri in jumatati si tocati fin patrunjelul.

2. Puneti maioneza intr-o farfurie si patrunjelul pe alta. Dati marginile rondelelor de paine mai intai prin maioneza si apoi prin patrunjel.

3. Intindeti pate-ul pe fiecare rondea si apoi asezati una peste alta cate doua rondele. Decorati partea de sus cu strugurii taiati.

Se consuma imediat sau se acopera cu folie si se pastreaza la frigider pana la servire.

Puteti inlocui pate-ul de somon cu oricare dintre pate-urile de ton RIO Mare: pate de ton simplu, pate de ton cu ketchup, pate picant de ton. Contin doar ingrediente naturale si nu au conservanti.

Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Kudika sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rondele cu pate de somon RIO Mare.