Setari Cookie-uri

Romanca de 33 de ani care imbraca vedetele de la Hollywood

Distributie la nivel global, un brand bine cunoscut si produse care sa fie la aceleasi standarde cu cele ale designerilor internationali celebri. La asta visa cand era in liceu Maria Lucia Hohan, tanara in varsta de 33 de ani, care in ultimii ani a creat rochii pentru vedete de la Hollywood precum Nicole Kidman (foto 2), Jennifer Lopez sau Eva Longoria.

Iar visul i s-a implinit. Pentru ca in afara de numeroase cantarete, actrite ori femei de afaceri care ii poarta hainele, creatiile sale sa gasesc in peste 90 de magazine partenere din toata lumea, iar 90% din vanzari sunt la nivel international.

„Au contat site-ul, vedetele, calitatea, designul, dar si preturile. Pentru ca trebuie sa ai o colectie buna, preturi, dar si sa poti intra intr-o retea internationala. Insa, odata ce livrezi produsul, cel mai mult conteaza reactia publicului”, afirma fondatoarea MLH Creation Factory.

Maria Lucia Hohan si-a inceput businessul in 2003 cu o investitie de 800 de euro, banii fiind primiti de la tatal ei, care pentru a-i imprumuta banii a pus-o sa faca un plan de business. Suma a fost investita in achizitia a doua masini de cusut.

Citeste mai mult pe Wall-Street

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.