Setari Cookie-uri

Cum a slabit Minodora 19 kg in 7 luni?

Minodora face tot posibilul pentru a da jos cat mai multe kilograme.

De sapte luni, asuda din greu la sala ca sa scape de kilograme! Minodora cantarea, in octombrie anul trecut, 95 de kilograme. Acum are 76, dar tot nu se lasa. Vrea sa mai slabeasca inca 7 kilograme, iar apoi sa-si faca si o operatie de remodelare a bustului.

A luat orele la sala in serios si isi da duhul mai nou la antrenamente ca sa scape de ultimele 7 kilograme pe care le mai are de dat jos.

Pentru asta, Minodora face exercitii de Step aerobic, TaeBo, Capoeira si 3D Fitness, la sala detinuta de instructoarea Cori Gramescu, la care apeleaza o sumedenie de vedete.

"Din 15 octombrie ma antrenez cu Cori, iar la ea am ajuns prin intermediul lui Catalin Maruta. Initial aveam 95 de kilograme si pana acum am dat jos 19. Dar am si muncit mult. Fac multe antrenamente cardio si pentru tonifiere, de trei ori pe saptamana, iar pentru ca vreau sa slabesc mai repede, fac exercitii si acasa, singura", ne-a marturisit Minodora. Care mai spune ca are si doua antrenamente preferate, la sala: 3D Fitness si Reshape, primul fiind pentru slabire, al doilea pentru tonifiere.

Citește și:

In plus, si stilul alimentar a fost schimbat radical. "Cori mi-a recomandat sa mananc sanatos, fara grasimi, paste, orez, cartofi, paine sau dulciuri.Consum foarte multe legume, fructe, lactate slabe si carne de pui, vita sau curcan. Doar de sarbatori mai calc stramb, doar sunt si eu om".

Solista spune ca, dintre a face sport si a tine dieta, cel mai greu i se pare sa se antreneze. Dupa ce va scapa si de ultimele sapte kilograme pe care vrea sa le dea jos, Minodora va apela totusi si la bisturiu.
"Imi voi face o operatie estetica pentru bust, pentru indepartarea surplusului de piele ramas in urma slabitului".

Click aici pentru a afla ce mananca Minodora in fiecare zi.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.