Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu si Andreea Marin vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Bianca Dragusanu se infometeaza si slabeste. “Acum am 56 de kg si 1,80. Astazi am mancat numai capsuni, nu simt nevoia sa mananc. Eu ma aflu in aceasta forma fizica datorita unui regim de viata echilibrat. Cand sunt la Cluj am 3 mese pe zi, dar apoi fac 1000 de pasi. Mi-e dor sa mananc mici. Cartofi prajiti mananc o data la trei luni si ma simt foarte vinovata, dupa care merg pe jos si fac multe abdomene. Mi-e foame, fac eforturi sa ma mentin asa. Daca am mancat numai capsuni azi crezi ca nu mi-e foame, iti inchipui ca n-as manca la ora asta?” a declarat Bianca Dragusanu informeaza Cancan.

Inna s-a maritat… cu muzica. Invitata in emisiunea Povestiri adevarate, cantareata a declarat: “In ultimii ani am devenit mai bogata, ma simt schimbata, ma simt minunat. Viata particulara se intrepatrunde perfect cu cea artistica. Orice artist are viata personala, sa nu credeti povestea aceea conform careia artistii nu au viata particulara. Si eu iubesc, daca nu as fi iubit nu as fi fost aici. Maritata cu un barbat nu stiu cand o sa ma vedeti, dar sunt deja maritata cu muzica.”, a spus Inna informeaza Libertatea.

Citește și:

Andreea Marin revine pe micile ecrane. Aceasta a filmat in Ciad pentru noua ei emisiune, pe care o va prezenta la Realitatea TV. Din cate a povestit ea, se pare ca premiera emisiunii va avea loc pe 1 iunie si va fi prezentata povestea unui medic, informeaza Click.

Tabloul pictat cu sangele lui Amy Winehouse si-a gasit proprietar. Autoportretul pictat chiar de regretata cantareata s-a vandut cu 56.000 de dolari in cadrul unei licitatii organizate, vineri seara, la Londra, informeaza Libertatea.

Miranda Kerr, unul dintre ingerii Victoria’s Secret indeamna mamicile la alaptat. “Arat asa pentru ca mi-am alaptat bebelusul inca din prima zi in care s-a nascut. Un alt obicei de-al meu este sa consum zilnic patru lingurite de ulei de cocos in salate si ceai verde.”, a marturisit Miranda informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.