Setari Cookie-uri

Incredibil: Un barbat, castigator la crosul pe tocuri

Nici pe tocuri nu mai putem merge!

Un tanar in varsta de 31 de ani a participat duminica seara, la crosul pe tocuri organizat in scop caritabil in cadrul Festivalului Urban "Femei pe Matasari" din Bucuresti si a si castigat una dintre cele trei probe, informeaza Mediafax.

Startul pentru cros, care a inclus trei curse - Charleston Chicks (3-5 cm), 60's Retro (5,1-8,5 cm) si Disco Elevators (peste 8,5 cm) -, a fost dat in jurul orei 18.00.

La prima cursa au fost 14 participante, incaltate in pantofi sau sandale si imbracate in fuste, care au alergat pe o portiune din strada Matasari, incurajate de vizitatorii festivalului, de pe margine.

Cea de-a treia cursa a fost castigata de un tanar, in pantaloni scurti si camasa, barbos si cu ochelari, purtand o pereche de pantofi rosii clasici cu varf ascutit. Recomandandu-se drept Iulian Vacarean, membru al Asociatiei Beneva - care a organizat festivalul Femei pe Matasari, tanarul a precizat ca este prima lui competitie si a dorit sa participe la acest eveniment care a avut loc in scop caritabil, in beneficiul sectiei de onco-pediatrie a Spitalului Marie Curie din Bucuresti. Pentru fiecare metru alergat pe tocuri de participante si cei doi participanti s-au donat cate 2 euro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.