Setari Cookie-uri

Rihanna, DATA AFARA din moscheea din Abu Dhabi

Celebritatea nu a ajutat-o prea mult.

Cantareata Rihanna a fost rugata sa paraseasca incinta marii moschei din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, unde a initiat o sedinta foto neprevazuta, considerata "inadecvata", informeaza AFP, potrivit Mediafax.

Starul pop, care a sustinut un concert sambata seara la Abu Dhabi, a postat pe Instagram cateva fotografii in care apare in curtea marii moschei, imbracata in costum negru si cu capul acoperit de val, dar cu buzele rujate si cu unghiile date cu oja rosu carmin.

Foto: Rihanna s-a tuns extrem de scurt

In unele poze, cantareata adopta posturi provocatoare, intinsa pe marginea unei fantani sau ghemuita, cu bratele pe piept.

MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

"Artista a efectuat o vizita privata, fara sa se prezinte si fara organizarea in prealabil a vizitei, impreuna cu administratia", a declarat directia marii moschei Sheikh Zayed intr-un comunicat postat pe site-ul sau.

Citește și:

"A fost rugata sa plece inainte sa intre in moschee, dupa ce a facut fotografii care nu corespund cu statutul sacru" al lacasului, iar directia moscheii se va asigura ca vizitatorii "nu vor face poze inadecvate si nu se vor aseza intr-un mod lipsit de respect", se adauga in comunicat.

Diete SUPER RAPIDE ale vedetelor! Cum au slabit in TIMP RECORD?

Considerata una dintre cele mai mari moschei din lume, ce poate adaposti pana la 40.000 de credinciosi, marea moschee Sheikh Zayed este o cladire din marmura alba, inconjurata de fantani.

Foto interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.