Setari Cookie-uri

Foto: La fata pare de 30 de ani, la picioare este deja mumie

Ce fac operatiile din femei.

Batranetea, boala grea… mai ales cand intreaga ta tinerete ai fost adorata de barbatii din lumea intreaga pentru frumusetea si feminitatea ta.

Ce faci cand vezi primele riduri pe frunte si in jurul ochilor? Fugi in cabinetul medicului estetician – el te intelege si iti rezolva toate problemele. Dar ce faci cand abuzezi de operatiile estetice? Nimic, continui ce ai inceput – pentru ca tie ti se pare ca esti in continuare o papusa.

Janice Dickinson, una dintre cele mai frumoase femei ale lumii (top model de profesie), nu realizeaza ca este trecuta de prima si a doua (poate si a treia) tinerete. Vedeta continua cu operatiile estetice, iar fata ei arata ca a unei papusi de portelan. Nici sa zambeasca nu mai poate!

Nu putem spune acelasi lucru despre picioarele ei de babuta, pe care le afiseaza fara nicio problema. Si poate ca nu as avea nimic cu ea daca ar fi decenta – insa aceasta continua sa se poarte ca o adolescenta, sa pozeze in ipostaze “sexy”, cand pielea ii cade (cu exceptia fetei si a sanilor – pe care i-a umflat bine cu silicon).

Citește și:

MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.