Setari Cookie-uri

Monica Gabor, gest impresionant in memoria mamei sale la mii de km distanta de casa

Monica Gabor reuseste sa impresioneze.

Este la mii de kilometri distanta de casa si nu isi permite sa vina in tara pentru parastasele mamei sale. Monica Gabor a facut tot posibilul sa mentina traditia chiar si peste hotare, unde a organizat un parastas in memoria mamei sale, Veronica Bulai.

Monica si-a invitat prietenii la biserica din Santa Monica, Statele Unite, pentru cateva rugaciuni pentru sufletul mamei sale. Imediat dupa slujba, Moni si-a dus invitatii la un restaurant de lux, unde i-a servit cu mancare aleasa.

MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

Fosta sotie a lui Columbeanu a tinut mortis sa multumeasca tuturor persoanelor care au ajutat-o sa treaca peste aceasta perioada dificila si i-au oferit sfaturi de incurajare:

Multumesc din inima tuturor prietenilor care s-au rugat impreuna cu mine pentru linistea mamei mele iubite. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne aiba in paza. Multumesc pentru incurajari. Va iubesc.” – scrie Monica pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Asa cum era de asteptat, Moni a postat si cateva imagini nu doar cu poza mamei sale, ci si cu invitatia la biserica si mancarurile servite la restaurant.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.