Setari Cookie-uri

Soc la Hollywood: Halle Berry divorteaza pentru a treia oara

Actrita americana Halle Berry divorteaza pentru a treia oara

Actrita americana Halle Berry si cel de-al treilea sot al ei, actorul francez Olivier Martinez, au anuntat, joi, prin intermediul unei declaratii comune, ca au decis sa divorteze, punand astfel capat unui mariaj care a durat doi ani, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Acesta este primul divort pentru Olivier Martinez si cel de-al treilea pentru Halle Berry, in varsta de 49 de ani, care are un fiu in varsta de doi ani cu actorul francez. Cei doi artisti au invocat motivul clasic al diferentelor ireconciliabile, precizeaza site-ul TMZ.com.

"Cu inima grea, am luat decizia de a divorta. Vom merge mai departe fiecare pe drumul sau, dar cu iubire si respect unul pentru celalalt si concentrandu-ne asupra a ceea ce este mai bun pentru fiul nostru. Fiecare ii doreste celuilalt tot ce este mai bun in viata", au precizat cei doi actori intr-o declaratie comuna.

Citește și:

Halle Berry este singura actrita de culoare care a castigat premiul Oscar pentru un rol principal, in 2002, gratie evolutiei sale din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball".

Halle Berry a inceput o relatie cu Olivier Martinez in 2010, in timpul filmarilor de la productia cinematografica "Valul intunecat/ Dark Tide". Cei doi actori s-au logodit in martie 2012 si s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private in Franta, pe 13 iulie 2013. Fiul lor, Maceo, s-a nascut in octombrie 2013, la Los Angeles.

Actrita americana a mai fost casatorita cu jucatorul de baseball David Justice, in perioada 1993 - 1997, si cu cantaretul Eric Benet, in perioada 2001 - 2005. Apoi, Halle Berry a avut, in perioada 2005 - 2010, o relatie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiica, Nahla, nascuta in 2008.

Actorul francez Olivier Martinez, in varsta de 49 de ani, a avut relatii cu mai multe femei celebre, precum actritele Mira Sorvino, Juliette Binoche, Michelle Rodriguez si Rosie Huntington-Whiteley, cantareata Kylie Minogue si modelul Goya Toledo.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.