Setari Cookie-uri

7 strategii ale seductiei

Eu nu stiu cum se cucereste un barbat, dar de dimineata mi-am imaginat ca as sti asta si mi-am punctat cateva idei care ar putea fi de folos in strategiile feminine ale seductiei, bineinteles, daca barbatul respectiv merita efortul.

Cum poti seduce un barbat care stie sa se lase sedus. Desi orice regula este relativa, desi nu exista o metoda prin care sa te transformi intr-un magnet pentru celalalt, totusi exista mici lucruri pe care ar trebui sa nu ti le maschezi sau sa ti le cenzurezi daca le simti cu adevarat:

1. Misterul – ce se modifica in noi atunci cand intalnim pe cineva de care ne simtim atrase? Vocea devine mai linistitoare, gesturile mai gratioase, ochii incep sa sclipeasca. Ceva din necunoscutul barbatului de langa noi scoate la iveala ceea ce este mai misterios, mai ascuns din fiecare. Atunci iti vine sa taci – dar e o tacere curioasa. Incerci sa-l intelegi pe celalalt. Iar misterul, se stie, mereu incita, atrage.

2. Senzualitatea – ea este cu atat mai irezistibila cu cat nu esti constienta de ea, atunci cand apare spontan. Senzualitatea este, de fapt, o forma prin care fiecare isi comunica, prin gesturi sau voce, propriul mister. Incepi sa devii mult mai vaporoasa, suava – atunci asta te face sa te simti precum un magnet pentru cel pe care il doresti.

Citește și:

3. Tristetea – se stie ca, de-a lungul timpului, femeile triste au fost cu mult mai fascinante decat femeile fericite sau bucuroase. Tristetea ne arata noua, dar si celui de langa noi, ceea ce este mai profund, mai abisal in noi. Nu trebuie sa incercam sa ne ascundem sinele nostru trist. Pentru ca este foarte frumos sa te regasesti si in tristetea celui de langa tine.

4. Inocenta – se mai stie, de asemenea, ca in fiecare dintre noi coexista si o copila, si o femeie, si o mama. Uneori, barbatul de langa noi il face sa reanasca pe copilul din noi – si odata cu aceasta renastere apare dorinta de joc, se reface paradisul copilariei.

5. Confesiunea – sa vorbesti despre tine, sa-l familiarizezi pe celalalt cu frumusetea trecutului tau. Astfel, il apropii de cea care ai fost si esti. Povestile creeaza senzatia de intimitate intre cei doi, ele grabesc cunoasterea celui de langa tine, dar, astfel, incepi sa te redescoperi pe tine insati. Cu cat ii vorbesti mai sincer si mai mult, cu atat te asezi mai adanc in sufletul lui.

Citește și:

6. Sexualitatea – ea trebuie descoperita cu mult mai tarziu, dupa ce te apropii foarte mult de persoana de langa tine, sa ai rabdare. La primele intalniri, nu cred ca trebuie sa mizam foarte mult pe ea. Sexualitatea nu trebuie sa fie emanata prin decolteu sau alte „trucuri” de genul acesta. Pentru ca orice indiciu ostentativ care exprima disponibilitatea sexuala a femeii ii „de-erotizeaza” pe cei doi.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.