Setari Cookie-uri

Elena Carstea

Elena Carstea: As vrea si eu sa fiu mireasa, ca orice femeie din lume

Superficiali, i-am aezat cu toii viaa sub semnul replicii "brbaii sint mitocani". Dar dincolo de acest, scuzai-m, cit p'aci adevr, st povestea unei femei sensibile, cu voce excepional i suflet atit de mare, incit au incput in el i iubiri pin la cer, i clipe de fericire curat i curajul uimitor de a infia de una singur i de a crete exemplar dou fetie.

Ne-am ameninat c ne omorim


Eti tot la fel de nbdioas in dragoste ca pe vremea primelor iubiri? Circul legenda c tu i Cornel Verban, iubitul tu dintii, erai geloi, v ameninai, v certai...

Elena Carstea: Aa este, dar a fost o poveste foarte frumoas i el m-a invat foarte multe lucruri, i despre via, i despre meserie. De la el am ineles c trebuie s fii serios la munc, s invei piese tot timpul, s cini piese comerciale - lucru pe care nu-l tiam, pentru c eu m gindeam c o s cint doar ce vreau eu intotdeauna... E adevrat c ne-am ameninat c ne omorim, i el pe mine i eu pe el. Am zis c-l otrvesc.

Bine c, totui, ai supravieuit.

E.C.: Dup ciiva ani vertiginoi am ineles c nu ne potrivim, i am pornit fiecare pe drumul su. Dar datorit muzicii, pentru c am mai cintat impreun, am pstrat o relaie excepional in timp. Au trecut 20 de ani de cind am fost noi impreun, i am rmas prieteni i dup 20 de ani...

In general ai rmas prieten cu brbaii pe care i-ai iubit?

E.C.: Da, cu toi, mai puin cu fostul meu so. Eu sint de prere c trebuie s pstrezi o relaie civilizat, chiar dac te-ai desprit de cineva, dar cu fostul meu so chiar am rupt orice relaie. Nu vreau s vorbesc despre asta, dar relaia noastr n-a mers din vina lui, nu din vina mea. Aa c nu vreau s ne mai vedem niciodat, am inchis capitolul, pentru c el m-a rnit foarte tare.

Eti hotrit s te mrii cu iubitul tu din America?

E.C.: Am pe cineva in America, dar inc nu sint hotrit, probabil i din cauza faptului c sintem desprii atita timp, eu sint in ar de citeva luni bune i el este acolo... Prin coresponden e greu totui s ii o relaie. Dei el este un brbat foarte interesant, nu tiu dac voi rmine cu el. Eu sint imprevizibil. i nu-mi caut o relaie cu orice pre, doar pentru c aa trebuie. Eu sint o femeie puternic i am fost pe picioarele mele de cind m tiu. Iar dac e s existe un brbat in viaa mea, e ca s m simt bine, nu ca s pun aua pe el, neaprat. Eu vreau s am viaa mea, oricum, chiar dac am o relaie cu un brbat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.