Setari Cookie-uri

Bruce Willis, cel mai iubit erou de actiune

Unul dintre cei mai populari si mai sexy actori de la Hollywood, Bruce Willis se poate mandri cu o lunga si frumoasa cariera cinematografica, de-a lungul careia a demonstrat un talent innascut, pentru care a fost, de altfel, rasplatit cu o stea pe faimoasa alee care celebreaza succesul: "Walk of Fame".

Unul dintre cei mai populari si mai sexy actori de la Hollywood, Bruce Willis se poate mandri cu o lunga si frumoasa cariera cinematografica, de-a lungul careia a demonstrat un talent innascut, pentru care a fost, de altfel, rasplatit cu o stea pe faimoasa alee care celebreaza succesul: “Walk of Fame”.

Nascut intr-o baza militara americana din vestul Germaniei, pe 19 martie 1955, Willis a fost crescut in New Jersey de la varsta de doi ani. In 1984 ajunge pe Broadway in piesa Fool for Love, dupa care, la scurt timp, este ales din 3.000 de candidati sa joace alaturi de Cybill Shepherd in serialul Moonlighting, in rolul carismaticului detectiv particular - David Addison.

Willis a mai jucat in cateva filme in anii '80, dar adevaratul succes a venit odata cu rolul din Blind Date (1987), unde a avut-o ca partenera pe frumoasa Kim Basinger. Un an mai tarziu, in 1988, Willis joaca in Die Hard rolul devenit emblematic, al unui politist new-yorkez (John McClane), cel care i-a adus consacrarea suprema.

Rolurile asumate de Bruce Willis de-a lungul intregii sale carierei au fost dintre cele mai diverse, de la veteran de razboi (In Country), la psiholog de copii (The Sixth Sense), calator in timp (Twelve Monkeys) sau luptator in filmul lui Quentin Tarantino, Pulp Fiction.

Desi nu multa lume stie, fermecatorul Bruce Willis a cochetat si cu industria muzicala. In 1986 a inregistrat albumul Motown “The Return of Bruno”, pe care s-a aflat si hitul “Respect Yourself” si care a castigat chiar un disc de platina. Trei ani mai tarziu, a inregistrat si cel de al doilea album “If It Don't Kill You, It Just Makes You Stronger”. Iar in 2005, a plecat in turneu in Statele Unite cu propria lui trupa, The Accelerators.

In ceea ce priveste viata personala a lui Willis, greu de crezut ca mai exista cineva pe lumea asta care sa nu stie ca a fost casatorit (13 ani, in 1987 si pana in 2000) cu frumoasa colega de breasla, Demi Moore, cu care are 3 copii: Rumer Glenn (18 ani), Scout LaRue (15 ani) si Tallulah Belle (13 ani). Cele trei adolescente au o imagine pozitiva in presa de peste Ocean, oferindu-i tatalui lor motive sa fie extrem de mandru de ele. Willis a marturisit de altfel, in cateva randuri, ca relatia cu cele trei fete ale sale este una matura.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.