Setari Cookie-uri

Alexandra Avram: Siempre positivo, nunca negativo!

Alexandra Avram este Vj la Music Channel. Este plina de viata, amuzanta si vesnic optimista: Siempre positivo, nunca negativo! Cand privesti partea plina a paharului se ivesc o gramada de oportunitati si tot ce-ti mai ramane de facut este sa alegi.

Alexandra Avram este Vj la Music Channel. Este plina de viata, amuzanta si vesnic optimista: “Siempre positivo, nunca negativo! Cand privesti partea plina a paharului se ivesc o gramada de oportunitati si tot ce-ti mai ramane de facut este sa alegi.”

Ai fost model. Cat timp mai aloci pentru acesta activitate?

Da, am fost. Ce greu imi vine sa spun ca mai acord foarte putin timp pentru modelling si ca foarte rar mai accept o prezentare! Cariera de model m-a ajutat sa deprind un stil de viata sanatos: sa fiu atenta la ceea ce mananc, sa dorm suficient, etc. Dar parca nu mai am rabdare. S-au schimbat multe in ultimul timp. Acum cel mai important pentru mine este sa imi fac treaba din ce in ce mai bine la televiziune. Cred mult ca atunci cand iti doresti sa faci ceva bine, este de preferat sa nu te imparti, pentru ca nu vei putea avea rezultate favorabile nici dintr-o parte, nici din cealalta.

Cat de mult s-au schimbat lucrurile pentru tine de cand ai acest nou statut?

Sincer, imi era teama de vremea cand o sa trebuiasca sa renunt la a mai fi model... Sa renunt eu la calatoriile mele, la munca mea care era mai presus de orice... Nu vedeam satisfactie mai mare decat aceea cand ma suna agenta mea si imi spunea " maine pleci la... te intorci poimaine". Era greu cand stateam mai mult, dar trecea repede pentru ca faceam ceea ce imi placea. Cand m-am angajat la televiziune, in prima luna mi-a fost foarte greu cand vorbeam cu fetele si imi spuneau ca sunt la prezentari. Iar acum nu-mi vine sa cred cat sunt de entuziasmata de ceea ce fac!

De ce ai ales televiziunea?

As spune mai degraba ca ea m-a ales pe mine. In perioada de proba ma gandeam: "Doamne, daca nu raman ce fac, pentru ca mie chiar imi place ceea ce se intampla aici!". Insa m-a prins atat de bine si se pare ca totul a fost cum mi-am dorit.

Cum e viata la Music Channel?

Mi-e greu sa exprim in cuvinte. Mi-am gasit locul aici. Iubesc ceea ce fac. Cred ca singura modalitate prin care cineva ar putea intelege este sa stea o zi alaturi de mine si de echipa Music Channel. In jumatatea de an de cand lucrez la Music Channel am inceput sa ma atasez de oameni cu care initial nu gaseam nimic in comun.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.