Setari Cookie-uri

Top 10: Cele mai bine platite actrite de la Hollywood

Actritele reusesc sa demonstreze lumii intregi ca se pot descurca si de unele singure. Sunt celebre, frumoase si au foarte multi bani in conturi.

Actritele reusesc sa demonstreze lumii intregi ca se pot descurca si de unele singure. Sunt celebre, frumoase si au foarte multi bani in conturi.

Revista “Forbes” a prezentat topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood.

LOS ANGELES, CA - JUNE 24: Actress Kristen Stewart arrives at the premiere of Summit Entertainment's 'The Twilight Saga: Eclipse' during the 2010 Los Angeles Film Festival at Nokia Theatre L.A. Live on June 24, 2010 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images) 10. Kristen Stewart – 12 milioane de dolari

Desi are doar 20 de ani, Kristen Stewart deja este o vedeta internationala, aceasta cunoscand succesul si faima odata cu interpretarea rolului Bellei din trilogia “Twilight”. Filmele au facut furori in randul adolescentilor si au incasat aproximativ 1,6 miliarde de dolari in box-office.

9. Meryl Streep – 13 milioane de dolari

Meryl Streep nu mai are nevoie de nicio prezentare. La varsta de 60 de ani, actrita demonstreaza ca faima si celebritatea vin odata cu talentul, si nu cu nuditatea si vulgaritatea.
Printre cele mai recente filme ale lui Meryl, se numara “Julie and Julia” (pentru rolul Juliei Child, vedeta a fost nominalizata pentru a saisprezecea oara la Oscar) si “It’s Complicated”.

8. Drew Barrymore – 15 milioane de dolari

Drew Barrymore nu a ramas doar la actorie, ci a reusit sa patrunda si in spatele camerelor de filmat. In anul 2009, actrita si-a facut debutul regizoral cu filmul “Whip It”. Din pacate, filmul a fost destul criticat si a incasat doar 17 milioane la nivel global.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.