Setari Cookie-uri

Top 10 scandaluri sexuale din 2010

Sunt celebri, frumosi, au tot ce isi doresc, insa nu se pot bucura de dragoste. Anul 2010 a fost unul plin de agitatie in lumea showbizz-ului: numeroase scandaluri sexuale, despartiri, infidelitati , divorturi si certuri.

Sunt celebri, frumosi, au tot ce isi doresc, insa nu se pot bucura de dragoste. Anul 2010 a fost unul plin de agitatie in lumea showbizz-ului: numeroase scandaluri sexuale, despartiri, infidelitati , divorturi si certuri.

Va invit sa vedem cele mai cunoscute scandaluri sexuale ale anului 2010:

10. Irinel si blondele sale

Dupa plecarea doamnei Columbeanu in cautarea celebritatii internationale, Irinel a ramas singur, gasindu-si alinarea in bautura si femei. Anca si Flore, poreclite “blondele lui Iri” au dat in vileag infidelitatile miliardarului, facand publice niste filmulete in care cei trei apar in ipostaze intime in jacuzzi, in casa de la Izvorani.

Dupa acest scandal, Monica a fost extrem de afectata, gandindu-se serios la divort, iar blondele au devenit “vedete de Romania”, si-au pus silicoane si au parte de numeroase contracte.

9. Filmuletele erotice ale Deliei Matache

In presa au aparut cateva fotografii si filmulete erotice cu Delia Matache in ipostaze sexy cu un fost iubit al ei, Edi Iordanescu (fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu). Filmuletele sunt de aproape 6 ani si o surprind pe Delia vorbind obscen si fiind aproape dezbracata.

8. Victoria Beckham inselata de sot

Irma Nici, prostituata de profesie, a declarat pentru publicatia americana “In Touch” ca a fost platita de David Beckham cu 10.000 de dolari pentru a intretine servicii sexuale cu el. Fotbalistul a negat informatiile, sustinand ca nici nu o cunoaste pe Irma si ca va da in judecata revista.

Familia Beckham nu a fost afectata de cele intamplate. Cu 2 zile in urma Victoria a anuntat pe Twitter ca va deveni mama pentru a patra oara in aceasta vara, cand se va naste inca un copil al cuplului.

7. Botezatu si Bianca Dragusanu

Dupa numeroase certuri si scandaluri, relatia dintre Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu s-a incheiat anul acesta. Cei doi nu au vrut sa ofere detalii despre motivele despartirii, desi cu totii stim despre scandalul cu Mutu sau vizita ei acasa la Adrian Cristea.

Dupa aproape un an de la despartire, Catalin Botezatu si-a ales o logodnica prin intermediul show-ului “Burlacul”, iar Bianca traieste o poveste de dragoste cu fotbalistul Cristea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.