Setari Cookie-uri

Alexandru Ciucu a lansat o noua colectie

Designerul Alexandru Ciucu a lansat aseara noua colectie anuala de costume masculine Premium, intitulata L'Homme.Roi 2012.

Designerul Alexandru Ciucu a lansat aseara noua colectie anuala de costume masculine Premium, intitulata L'Homme.Roi 2012.

Sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti a fost umpluta pana la refuz de peste 250 de invitati care au admirat linia vestimentara semnata de singurul designer de costume Premium din Romania.

Irinel Columbeanu, Amalia Nastase, Ilie Nastase, Virgil Iantu, Alina Sorescu, Mihai Albu, Radu Valcan, Adela Popescu, Andreea Ibacka, Madalina Draghici, Vlad Mirita, Margareta Paslaru, Daiana Anghel, Adrian Artene, Mihaela Drafta, Dana Savuica au fost doar cateva din persoanele publice prezente la eveniment.

Dupa un debut incitant, pe acorduri de Bossa Nova, modele de top au urcat pe defileu prezentand costume business, de cocktail, sacouri de vara si tinute masculine de ceremonie, din care nu a lipsit redingota.

Noile costume Alexandru Ciucu pun in valoare latura puternica si dinamica a barbatului modern caruia ii ofera un plus de exclusivism, gratie materialelor de calitate, a detaliilor si a croiului impecabil.

Pentru noile creatii, designerul a folosit lana S’160, lana cu mohair, matase brocart, tweed, lana cu matase, bumbac, in cu matase. Toate cele 30 de tinute au fost realizate pe masurile manechinilor din prezentare si sunt accesorizate cu cravate din matase realizate in Italia si atent selectionate.

Nu toti ne nastem nobili, insa prin atitudine fiecare dintre noi poate deveni un rege”, declara designerul Alexandru Ciucu, concentrand astfel in cateva cuvinte esenta noilor sale creatii.


Alexandru Ciucu a lansat colectia L'Homme.Roi 2012
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.