Setari Cookie-uri

Stirile mondene ale zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Lindsay Lohan, complet desfigurata. Actrita a fost surprinsa de curand de paparazzi cu fata umflata, gusa si obraji proeminenti. Click aici pentru mai multe detalii.

Are 70 de ani si sustine ca a gasit elixirul tineretii. Iar eu o cred. Desi are o varsta destul de inaintata, Annette Larkins este mai fresh ca niciodata. Care este secretul ei? Click aici pentru mai multe detalii.

Katy Perry isi arata posteriorul. Cantareata a aparut la Paris Fashion Week intr-o rochie transparenta, in care i se vedeau chiloteii. Click aici pentru mai multe detalii.

Baietii de la Animal X au lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Doar tu si eu. Click aici pentru a vedea videoclipul.

Toto Cutugno este indragostit de tarisoara noastra. Cantaretul se simte in Romania ca la el acasa si de fiecare data cand este chemat vine cu cea mai mare placere.

Madalina Ghenea, cea mai rasfatata romanca. Noul iubit al modelului i-a oferit acesteia o bijuterie pe patru roti de peste 20.000 de euro.

Uma Thurman este in culmea fericirii. La 41 de ani, actrita este insarcinata pentru a treia oara. Vestea a fost confirmata de managerul vedetei.

Livia Graur, prezentatoarea rubricii Meteo de la Prima TV isi ingrijeste parul cu ulei de ricin. Masca de par se prepara dintr-un ou, ulei de masline si cateva picaturi de ulei de ricin. „Se aplica pe par, se acopera cu o folie si se tine cat mai mult posibil, dupa care se spala cu samponul obisnuit.”, a declarat Livia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.