Setari Cookie-uri

Mihai Bendeac si Bianca Dragusanu vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Mihai Bendeac, un pitiponc cu stil. „Am un obicei prost. Merg la solar.”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook, informeaza Click. Acesta le-a povestit fanilor ca a avut parte de un moment amuzant in timpul vizitei la solar:

Eram in cabina si aud din cabina alaturata: -Pst! Pst!
Mi-am zis ca o fata m-a vazut si se gandeste la kinky stuff. Eu, nimic. Iar „Pst! Pst!.”
Eu: „Da!...”
Aud: „Da ce?”
Eu: „Spune”
Ea: „Ce?”
Eu: „Nu stiu, ca tu ai facut pst, pst...”
Ea: „Nu eu! Spray-ul cu care ma dau.

Rade ciob de oala sparta. Bianca Dragusanu, invidioasa pe norocul Monicai Gabor. „Monica nu l-a iubit niciodata pe Irinel, dar scopul scuza mijloacele. Este o femeie educata, rafinata, inteligenta si acum are viata de lux pe care si-a dorit-o.”, a declarat Bianca, informeaza Click.

Citește și:

Katie Holmes este din nou insarcinata. „In curand, Katie va anunta ca va fi din nou mama si cat este de fericita.” sustine publicatia Star citata de Celebitchy.com. Actrita si Tom Cruise mai au impreuna o fetita, Suri, in varsta de sase ani.

Si daca tot vorbim despre copii, trebuie sa facem referire si la vedetele de pe meleagurile romanesti. Melinda, sotia cantaretului Puya, este insarcinata. In cateva luni aceasta va da nastere celei de-a doua fetite a cuplului, informeaza Cancan.

Astazi este ziua Andei Adam. Echipa Kudika ii ureaza un fericit La multi ani si la cat mai multe succese pe toate planurile.

Featured foto by Africa Studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.