Setari Cookie-uri

Demi Moore si Justin Beiber vin cu Stirile Zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Oana Roman a ajus la spital. “Nu doresc nimanui sa faca otita. Nu se pot descrie in cuvinte durerile… Fac otita de mica! Le tratez! Dar durerile sunt cumplite! Astept sa se faca dimineata si sa ma duc la spital! Noaptea la urgente singura… n-am curaj.”, a scris Oana pe contul sau de Facebook, informeaza Libertatea.

Scarlett Johansson are un nou iubit. Actrita este intr-o mini vacanta in Sicilia, unde se relaxeaza alaturi de… bodyguard-ul sau. Barbatul stie sa combine placerea cu munca: traieste o poveste de dragoste si o protejeaza pe Scarlett de toti fanii fiorosi . Click aici pentru a vedea fotografiile.

Justin Bieber, adolescentul violent. Fanele piticului vor fi dezamagite: Bieber de care ele s-au indragostit s-a transformat intr-un adolescent plin de nervi, care injura si face numai probleme. Cea mai recenta isprava a sa a fost faptul ca a condus prin oras cu peste 100 km/h, nu a oferit prioritate si a trecut de mai multe ori pe rosu, punand in pericol vietile pietonilor, informeaza TheSuperficial.

Citește și:

Demi Moore a ramas singura. Cele trei fiice ale actritei nu mai vorbesc cu ea. Potrivit Ring, Demi inca se afla in depresie dupa despartirea de Ashton Kutcher, iar acest lucru le-a afectat si pe fiicele sale, care s-au saturat sa o convinga sa inteleaga ca s-a terminat.

Featured foto by Tashatuvango via SHutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.