Setari Cookie-uri

Dana Rogoz si Rihanna vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Dana Rogoz a postat pe blogul sau personal mai multe fotografii de la nunta sa. Click aici pentru a le vedea.

Oana Zavoranu arunca bomba: “Am ramas insarcinata cu Razvan.” Asta s-a intamplat anul trecut, iar sarcina nu a putut fi dusa la bun sfarsit din cauza starii ei de sanatate, informeaza Libertatea. Saraca femeie, nu stie ce sa mai faca pentru a fi bagata in seama. Voi o credeti?

Rihanna cocheteaza cu moda… din nou. Dupa ce a colaborat cu mai multe case de fashion, cantareata a decis ca este timpul sa isi lanseze propria colectie. Aceasta a confirmat de curand ca isi va crea propria colectie, pe care o va lansa prin intermediul firmei britanice River Island, informeaza Click.

Hanna Montana vrea un bebe. Are 19 ani, dar asta nu conteaza. Miley Cyrus se pregateste de nunta si vrea un bebe cat mai repede: “Miley and Liam (logodnicul actritei, 22 de ani) vor sa aiba cu copil cat mai repede. Sunt amandoi maturi si se simt pregatiti pentru asta. Miley are 19 ani, dar gandeste ca la 40 de ani.”, a declarat o prietena a vedetei, informeaza TheSuperficial.

Citește și:

Uma Thurman este mamica. Actrita a nascut duminica o fetita, al treilea copil al ei si primul cu actualul ei partener, omul de afaceri Arpad Busson, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.