Setari Cookie-uri

Video: Kate Middleton, in sanii goi. Vezi aici fotografiile care au facut inconjurul lumii

Ce parere are Casa Regala despre aceasta problema?

La nici o luna de la aparitia in presa a pozelor cu Printul Harry gol pusca, iata ca Familia Regala Britanica are parte de inca o lovitura de gratie. Tabloidul francez Closer a publicat fotografii cu ducesa de Cambridge in sanii goi.

Casa Regala este de parere ca paparazzi au ajuns prea departe, sustinand ca fotografiile facute reprezinta o atingere adusa vietii private:

"Printul William si sotia lui Catherine sunt profund indurerati dupa ce au aflat ca o revista franceza si un fotograf au adus o astfel de atingere vietii lor private, intr-o maniera atat de groteasca si total nejustificata.", a spus purtatorul de cuvant de la Palatul St-James, informeaza Click.

Pe de alta parte, chiar daca refuza sa cumpere fotografiile de la revista Closer, presa britanica da vina pe Kate si pe Printul William pentru ca nu stiu sa se comporte si nu inteleg cat de grav este acest scandal. Dailymail, publicatia care a sustinut intotdeauna Casa Regala, ii atrage atentia lui Kate ca este viitoarea regina a tarii si ca inca nu a invatat cum sa se apere de paparazzi:

Citește și:

"Saraca Kate. Dar, lasand la o parte mila, trebuie sa fim sinceri: Cum a putut ducesa sa fie atat de neindemanatica. Ea nu este Kate Moss. Este Kate Middleton. Si, ca viitoare regina, imi este teama ca trebuie sa fie mai inteligenta. Chiar daca este o femeie tanara si frumoasa, care vrea sa se bronzeze fara urme, poporul se asteapta ca ea sa nu se puna niciodata intr-o astfel de postura. Nu trebuie sa isi piarda demnitatea.


Asta inseamna ca nu trebuie sa isi asume niciun risc. Si aici ma refer si la faptul ca nu trebuie sa umble semi dezbracata la o piscina la doar cativa metri de un drum public cu cel mai mare "trafic" de paparazzi. Daca vrei intimitate, mergi intr-un loc special, unde nimeni nu poate ajunge la tine. Stiu ca suna dur si nedrept. Dar Kate nu este ca restul, ea este reprezentanta poporului. Si faptul ca si-a dat jos sutienul.... acesta a fost un risc pe care trebuia – si putea – sa il ia in considerare.
", a declarat Ingrid Seward, un jurnalist DailyMail.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.