Setari Cookie-uri

Angelina Jolie si Jennifer Lopez vin cu Stirile Zilei

Kudika te tine la curent cu cele mai picante noutati despre vedete.

Femeia anului 2012

Cantareata in varsta de 27 de ani a fost nominalizata de revista Billboard drept “Femeia anului 2012”. Pentru a nu va pierde timpul lasandu-va sa ghiciti sau sa va documentati din alte surse, cum ar fi Libertatea.ro, va vom spune: este vorba despre Katy Perry. Artista va intra in posesia premiului in cadrul calei organizate la New York pe 30 noiembrie.

Angelina Jolie este suferinda

Conform Libertatea.ro, frumoasa actrita a ajuns la 43 de kilograme din cauza starii sale precare de sanatate. Aparent, Angelina sufera de hepatita C si nici ficatul nu este intr-o stare foarte buna, iar bolile le-ar fi contactat in tinerete, cand era o femeie... rebela.

Chris Brown si Nicole Scherzinger?

Nu se stie daca lui Chris ii place doar sa fie in centrul atentiei pentru situatii ipotetice (poate va fi arestat, poate va fi cu Nicole, poate mai scoate un clip nou) sau daca ii place intr-adevar de Nicole, cert este ca cei doi au fost surprinsi fiind foarte amabili unul cu celalalt intr-un club, iar fotografia s-a transmis imediat pe mai multe site-uri. Totusi, ambii protagonisti neaga orice legatura dintre ei, informeaza Dailymail.co.uk.

Citește și:

Detalii calde despre concertul ce va urma

Stim ca Jennifer Lopez va concerta la Romexpo pe 14 noiembrie, iar acum aflam si ce va purta pe scena. Tinutele sexy ale artistei nu sunt o surpriza, insa costumele bine acordate cu formele lui Jennifer au de fiecare data puterea de a starni admiratia. De data aceasta, vestimentatia, compusa din 6 tinute sclipitoare, este realizata de designerul arab Zuhair Murad. Iar “sclipitoare” nu este doar un epitet: hainele au aplicatii cu diamante, informeaza Libertatea.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.