Setari Cookie-uri

Foto: Arata ca un personaj din desene animate!

Afla aici intreaga ei poveste.

Faceti cunostinta cu Anastasiya Shpagina, o tanara care a facut tot posibilul sa arate ca personajele din desenele animate. Nu numai ca a reusit, aceasta chiar s-a si transformat intr-o tanara “cartonata”, la care trebuie sa te uiti de cateva ori pentru a te asigura ca este reala. Are 19 ani si se pare ca nu prea stie ce sa faca cu viata ei – probabil ca s-a gandit ea ca daca este papusa va avea mai mult succes (nu stiu daca la baieti sau la facultate).


Foto: Vk.com

Adolescenta, originara din Ucraina, s-a inspirat din desenele animate japoneze si chiar a adoptat si un nume de origine japoneza: Fukkacumi. Shpagina a tinut o dieta speciala pentru a slabi atat de mult, in urma careia a slabit 39 de kilograme, informeaza DailyMail. Are un trup fragil, o talie de viespe, picioare extrem de subtiri si, cel mai important, ochi mai mari decat cei ai calmarului gigant (animalul cu cei mai mari ochi din lume).

Citește și:

Tanara pierde pana la 30 de minute zilnic pentru a isi aplica machiajul sofisticat, care o transforma intr-o femeie ireala. Vezi aici tutorialul in care ne invata cum sa ne machiem pentru a arata ca un personaj din desenele animate:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.