Setari Cookie-uri

Foto: Ea este cea mai bine platita femeie din 2012

Ghicesti despre cine este vorba?

Realizatoarea si prezentatoarea americana de televiziune Oprah Winfrey ocupa si in 2012 primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite femei de la Hollywood, desi au trecut 18 luni de cand a parasit talk show-ul TV care a facut-o celebra, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Realizatoarea americana a renuntat in mai 2011 la emisiunea pe care a prezentat-o zilnic timp de 25 de ani, pentru a-si lansa propriul post de televiziune, OWN, care nu a reusit deocamdata sa atraga acelasi numar de telespectatori.

Cu toate acestea, Oprah Winfrey si-a pastrat primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite femei de la Hollywood. Astfel, vedeta americana a obtinut venituri de 165 de milioane de dolari in perioada mai 2011 - mai 2012.

Foto: MediafaxFoto

Fotograf: STRDEL

Cantareata pop Britney Spears se afla pe locul al doilea, cu venituri de 58 de milioane de dolari, dupa ce a semnat un contract avantajos prin care a devenit membra in juriul emisiunii "The X Factor".

Citește și:

Pozitia a treia este ocupata de cantareata de muzica country Taylor Swift, care a obtinut in perioada mentionata venituri de 57 de milioane de dolari.

Cantareata Rihanna si prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres ocupa la egalitate locul al patrulea, cu venituri de 53 de milioane de dolari, iar cantaretele americane Lady Gaga si Jennifer Lopez impart pozitia a cincea, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Locurile urmatoare au fost ocupate in ordine de top modelul brazilian Gisele Bundchen (45 milioane de dolari), cantareata Katy Perry (45 milioane de dolari) si prezentatoarea unui show TV cu tematica juridica Judy Sheindlin (45 milioane de dolari).

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.