Setari Cookie-uri

Galerie Foto: Premiatii Media Music Awards

Cei mai de succes artisti ai anului, cei care au avut, gratie impactului la public, cele mai multe difuzari radio-TV si vizualizari pe internet, au participat la festivitatea de la Sibiu, unde au sustinut recitaluri live si au fost premiati la diverse categorii.

Peste 30.000 de oameni din Piata Mare a Sibiului si peste 1 milion de telespectatori din toata lumea au urmarit aseara prima editie a Media Music Awards, evenimentul care a devansat in profesionalism si audienta orice gala de premii muzicale organizata in Romania.

Pe covorul rosu din Piata Mare si-au facut aparitia, incepand cu ora 18.30, coborand din limuzine vintage si asaltati de fani si de camerele de filmat si fotografiat, Antonia, Alex Velea, CRBL, Vunk, Deepcentral, Andreea Banica, Laurentiu Duta, Smiley, Anda Adam, Ellie White, Corina, Mandinga, Andra.

Gala a fost prezentata de Cristi Nitu si Ana Moga si a inceput, conform programului, la ora 19.00 fix, totul derulandu-se la minut, precum marile evenimente muzicale de peste Ocean.

Veti fi uimite de cat de "elegante" au putut fi cantaretele noastre. Desi cu siguranta au primit si cuvinte de lauda pentru tinutele lor indraznete, nu consider ca ar fi cazul.

Citește și:

Dupa ce le veti privi si admira in fotografiile pe care vi le-am pregatit, veti vedea ca gala decernarii premiilor Media Music Awards a semanat mai degraba cu o intrecere in neghiobie, prost gust si penibil. Ciudat este ca, de altfel, toti artistii au oameni in jurul lor: oameni pe care acestia ii platesc pentru a-i sfatui sa se imbrace frumos, sa se asorteze si sa se accesorizeze corespunzator. Indrazneala si inovatia nu se vad in caraghiosenii, ci in tinutele potrivite cu figura purtatorului, cu trendurile, cu personalitatea celui imbracat.

Din pacate, se pare ca dorinta de a soca este mai mare decat dorinta de a arata bine. Asta ne demonstreaza talentatele noastre vedete care s-au spetit in ultimul an sa scoata cele mai atractive melodii si videoclipuri, uneori impresionand placut, alteori lasandu-ne sa mai asteptam.

Lista premiilor si a mandrilor lor posesori - pe pagina urmatoare...

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.