Setari Cookie-uri

"Nu iti poti minti vaginul" - Vezi cine a spus asta

Vaginul nu mai este un tabu la Hollywood

Olivia Wilde a facut afirmatii uluitoare in timpul emisiunii These Girls, care a avut loc la Joe’s Pub si a fost sponsorizata de revista Glamour. Cat de uluitoare? Veti vedea imediat.

Actrita a declarat, cu privire la prima casnicie: “Am simtit ca mi-a murit vaginul. […] S-a inchis. Luminile s-au stins… Si iti poti minti rudele, la masa festiva de Craciun ca totul acasa merge ca pe roate, dar nu iti poti minti vaginul.

Olivia nu se opreste aici si recunoaste ca in urma acestui mariaj esuat s-a gandit sa isi modifice, macar pentru o perioada, orientarea sexuala. Dar imediat apoi l-a cunoscut pe iubitul actual, Jason Sudeikis, si s-a indragostit pana peste cap de acesta.

Apoi a schimbat subiectul. Si bine a facut, cine stie unde ar fi ajuns? A, nu, schimbarea subiectului nu a ajutat foarte mult. Actrita in varsta de 28 de ani povesteste despre o lume ideala, pe care o numeste “Olivia Land” si unde relatiile nu ar dura mai mult de 7 ani, ceea ce, din perspectiva Oliviei, ar fi garantia succesului emotional. In Tara Oliviei, “strazile sunt pavate cu ciocolata amaruie si toata lumea este scutita de parul de pe corp si de crampele menstruale”.

Citește și:

Asta ar fi chiar dragut, numai ca actrita nu isi opreste fantezia aici: “As legaliza prostitutia”, pentru a mentine partenerii satisfacuti si neinteresati de alte aventuri. Conditiile sunt igiena, accesibilitatea si ca prostituatele sa fie “mute si poate sasii”, conform Vulture.com.

Acum putem intelege varianta Oliviei: este doar un fragment din fantezia ei comica, pe care a impartasit-o ascultatorilor. Problema este doar… sa nu ii fie cuvintele scoase din context.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.