Setari Cookie-uri

Foto: Monica Gabor, marturisiri incredibile

Si se jura ca nu-i este bine...

Dar cine o mai intelege? Monica Gabor este din nou in centrul atentiei. O data cu promovarea bauturii Mr Pink, modelul a revenit pe primele pagini ale ziarului de scandal. Chiar si americanii vorbesc despre ea (o fac ei prostituata – dar ce mai conteaza? Sa vorbeasa – asta e tot ce conteaza, nu?).

Draga de ea a tinut mortis sa multumeasca “fanilor” sai (are asa ceva?) pentru incurajari si, cel mai important… sa se destainuie: cica moare de dorul fiicei sale si ca o iubeste din ce in ce mai mult. Of, Moni… ca bine zici!

Va multumesc din suflet tuturor pentru numeroasele mesaje de sustinere pe care mi le scrieti cu atata dragoste. Intr-adevar, petrecerea de lansare a bauturii Mr. Pink in USA a fost extraordinara, dar niciun loc si nicio persoana nu poate sa ma faca sa imi iau gandul de la fetita mea iubita, mi-e foarte dor de ea, abia astept sa o strang in brate si sa ii spun cat de mult o iubesc. As fi fost cu adevarat fericita daca ea ar fi fost alaturi de mine, gandul meu sta in permanenta la ea. Distanta dintre noi este doar fizica, pe zi ce trece o iubesc tot mai mult, ea este cea care ma deteremina sa merg mai departe si sa lupt. Va doresc si eu la randul meu multa dragoste si liniste. I wish you all be HAPPY FOR LIFE!” – a scris ea pe contul sau de Facebook.

Citește și:

Acum nu stiu cine minte: Monica sau Irinel? Ea spune ca ii este dor de fiica ei si probabil ca da vina pe fostul sot pentru ca nu o poate vedea. Pe de alta parte, Iri se plange ca Monica nu mai raspunde la mesaje si ca nu a mai dat niciun semn de viata – mai mult, cica aceasta a uitat complet de Irinuca si nici nu vrea sa isi petreaca vacantele cu ea.

Stati asa... ca Moni nu a incheiat... ii place sa filozofeze:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.