Setari Cookie-uri

Adevarul despre Mr Pink

Monica Gabor traieste visul american.

Cand este fericita… cand este nefericita (pentru ca nu o are pe fiica ei alaturi de ea). Nici ea nu mai stie ce simte.

Monica Gabor, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a dezvaluit ca are o viata frumoasa si ca Mr Pink…. a fost calugar (cea mai interesanta faza din declaratia ei… dar vom ajunge noi si acolo). Sa o luam cu inceputul. De ce e fericita dar nu prea? Pentru ca nu o are pe Irinuca langa ea:

Viata mea aici este foarte frumoasa. Sunt fericita, dar nu implinita. Sunt norocoasa si recunoscatoare. Totusi, sunt trista pentru ca nu o am pe fiica mea langa mine. Sunt din nou un suflet pur alaturi de Mr Pink. Am invatat sa iubesc cu adevarat si sa fiu cu picioarele pe pamant. Iubitul meu nu doreste sa apara in fata camerelor de vederi, vrea sa aiba o viata privata.

Pentru Mr. Pink conteaza intimitatea. Vrea sa ne protejeze relatia, iar expunerea ne-ar eroda legatura. El nu stia ca sunt celebra in Romania. Pentru el conteaza alte lucruri. Ne iubim sincer, avem o relatie sincera. Mr. Pink este sufletul meu pereche. Iubitul meu vrea multi copii, dar nu cred ca o sa se intample prea curand. El vrea 6 copii de la mine", a declarat Monica Gabor la Acces Direct, informeaza Click.

Citește și:

Iar in ceea ce il priveste de domnul Pink – acesta si-a petrecut trei ani in pustietate:

"I-am cunoscut familia. Mama si sora mea l-au cunoscut si sunt incantate. Cand avea 16 ani a fost calugar. A stat in pustietate timp de trei ani, in India. A renuntat la bunuri si a trait modest.”, a mai spus Monica.

Iar fraza care imi place cel mai mult – "Ma bucur ca a plecat de acolo si ne-am intalnit.” – oh, vai! M-a dat pe spate!

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.