Setari Cookie-uri

Foto: Inna, in stare de soc. Fanii se razbuna pe ea!

Afla aici care este motivul.

Inna si-a dezamagit complet fanii din Chicago. Cantareata trebuia sa sustina un concert vineri seara, insa se pare ca nu si-a mai facut aparitia. Motivul? Organizatorii au uitat de ea. Nu stiu daca va dati seama cat de penibila este situatia, dar… cum sa uiti sa aduci vedeta pe scena?

Cantareata a scris pe contul oficial de Facebook despre acest incident, cerand iertare fanilor:

I'm still waiting for the promoters to pick me up from the hotel.Dono what the hell is wrong,I know you're waiting for me,I feel bad!#Love” – Inca astept sa vina organizatorii sa ma ia. Nu stiu ce naiba se intampla, stiu ca ma asteptati, ma simt prost. Va trimit dragostea mea.”

Dar se pare ca admiratorii romancei s-au suparat foarte tare deoarece ei au platit bilet ca sa o vada. Mesajele au fost destul de urate: unii isi cereau banii pe bilete inapoi, altii o numeau „neserioasa” si „plina de fitze” (si spuneau ca niciodata nu vor mai merge la un concert de-al ei), altii o acuzau pentru faptul ca este numai vina sa, sustinand ca ar fi putut lua un taxi pana in clubul unde urma sa cante, in timp ce altii, mai indrazneti o intrebau la ce hotel este pentru a merge chiar ei sa o ia.

Citește și:

Intr-un final, dupa ore intregi de asteptat, Inna a ajuns la concert. Ce-i drept, persoanele care au asteptat au avut parte de un show de exceptie. Click aici pentru a vedea fotografiile de la concert!

Fanii (de fapt - adevaratii fani) au sfatuit-o ca data viitoare sa isi aleaga un alt club!

Foto interior si prima pagina: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.