Setari Cookie-uri

Prea ocupata pentru a iti gasi sufletul pereche? Afla cum iti poti intalni marea dragoste!

Vezi aici care sunt pasii necesari pentru a iti gasi partenerul ideal.

Credeai ca ai incercat tot in materie de intalniri? Ei bine, gresesti. Iata ca lumea este dispusa sa scoata din buzunar sume foarte mari de bani pentru a isi intalni marea dragoste.

Este si cazul unei femei din Londra, care a platit 15.000 de lire sterline pentru a il gasi pe Mr Right. Si se pare ca l-a gasit. Femeia, in varsta de 27 de ani, era foarte ocupata cu munca si nu avea timp sa iasa la intalniri. Asa ca dupa o relatie de lunga durata esuata si numeroase intalniri nereusite, aceasta a fost disperata sa il gaseasca pe acel barbat care sa o intregeasca. De fapt… a fost atat de disperata incat a decis sa cheltuiasca toate economiile sale pe aceasta “cautare”.

Foto: Shutterstock.com

Aceasta a oferit unnei agentii matrimoniale 15.000 de lire sterline. In cazul ei – banii chiar au cumparat dragostea deoarece, cupa numai 4 luni de cautare, reprezentantii agentiei l-au gasit pe Dan, barbatul perfect pentru Abra Conway Keene.

Citește și:

Cei doi sunt impreuna de un an si se pregatesc sa se mute impreuna, informeaza Dailymail. Inca putin si vor discuta si despre casatorie:

Bineinteles ca ar fi fost foarte bine sa am banii si sa il intalnesc pe Dan printr-un prieten sau coleg de munca. Dar nu a fost asa. Viata nu a vrut sa fie asa.” – a declarat Abra.

Cele doua surori mai mari ale mele sunt casatorite si au si copii. Prietenele mele sunt logodite. Ele sunt asa de fericite. Asta m-a determinat sa imi doresc si eu un barbat si copii langa mine. Oamenii m-au intrebat de ce ma grabesc avand in vedere ca sunt destul de tanara. Dar nu e asa de usor sa gasesti barbatul potrivit – iti ia timp si nu vreau sa ma panichez.”, a continuat aceasta.

Dar faptul ca a platit atat de mult pentru o agentie matrimoniala – nu inseamna panica?

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.