Setari Cookie-uri

Nicoleta Luciu, declaratie emotionanta. De ce l-a iertat pe Zsolt?

Dupa marele scandal, Nicoleta Luciu a hotarat sa vorbeasca despre relatia cu sotul ei.

Chiar daca a fost inselata de catre Zsolt Csergo, Nicoleta a decis ca cel mai bine ar fi sa lase in spate acest “eveniment” neplacut din viata ei si sa mearga mai departe. Aceasta deja si-a iertat deja sotul si incearca din rasputeri sa mentina familia unita.

Chiar daca i-a fost destul de greu, Luciu nu a renuntat la competita “Dansez pentru tine” si, chiar daca Zsolt este departe de ea, acesta fiind mai tot timpul plecat din Bucuresti, el ii trimite mesaje de incurajare:

Cel mai mare stres al lui este ca ea sa nu se accidenteze. In timpul concursului, copiii dorm, dar el sta lipit de televizor si ii trimite foarte multe mesaje de sustinere. O apreciaza foarte mult pentru efortul pe care-l face.”, a declarat o sursa apropiata celor doi pentru Click.ro

Zsolt ma sustine din fata televizorului si-mi trimite mesaje pe telefon. Daca nu era totul bine acasa, nu as fi facut fata aici. In weekend vine si ne ajuta cu cumparaturile si nu numai.”, a spus Nicoleta Luciu pentru emisiunea Povestiri de noapte.

Citește și:

Dar iata ca si Zsolt face declaratii sensibile: se pare ca barbatul a reusit sa isi recucereasca sotia deoarece, potrivit lui, Nicoleta deja l-a iertat si cei doi sunt iar fericiti impreuna:

Am decis ca vrem sa mergem mai departe. Sa avem grija de familia noastra frumoasa, de relatia noastra si de cei patru copii pe care ni i-am dorit atat de mult. Pentru nimic in lume nu merita sa stricam asta. Imi pare extrem de rau pentru tot ce s-a intamplat si pentru durerea pe care i-am provocat-o sotiei mele. I-am jurat ca nu se va mai intampla niciodata asa ceva.

Doar pe ea o iubesc si o s-o iubesc toata viata. Nu iubesc pe nimeni altcineva, in viata mea nu mai exista o alta femeie.”, a declarat Zsolt pentru Click.ro.

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.