Setari Cookie-uri

Galerie foto: H&M prezinta colectia primavara/vara 2013

Stilul de viata boema a femeilor din secolul 21 este readus in aceasta primavara la H&M.

Stilul de viata boema a femeilor din secolul 21 este readus in aceasta primavara la H&M prin prezentarea aplicatiilor si ornamentelor pe forme moderne care sunt sport si confortabile, dar si cu aspect sofisticat.

Accentul este pus pe noi forme si ornamente, cu paspoaluri aplicate pe pulovere, rochii si colanti, fuste si canafi sau franjuri si jachete din piele gofrata. Un nou volum sport este dat de camasa drapata bufanta sau de un sacou drapta supradimensionat, care contrasteaza cu piesele decorate din plin, cum ar fi o jacheta din petice de brocart sau o rochie ampla cu un umar si multe volane supradimensionate.

Nuantele au aspect decolarat de soare si piese precum puloverul cu decoratiuni aplicate pe fata sau pantalonii albi largi sunt articolele cheie in garderoba din acest sezon. Accesoriile pastreaza spiritul artizanal, cu genti si cercei cu canafi, o bratara cu amuleta in forma de ananas sau colierul de tip cravata. Ghetele de cowboy completeaza look-ul, precum si espadrilele sau sandale joase cu catarame groase.

Citește și:

"Imi place foarte multe acest nou look boem la H&M. Pare proaspat gratie formelor sport, culorilor cu aspect decolorat de soare si noilor modele de ornamentare. Aceste piese pot fi purtate in multe feluri, imbinand decodarea cu elemente minimaliste si utilizand volumul pentru a crea tinute complet noi ", spune Ann-Sofhie Johansson, Sefa Departamentului de Design de la H&M.

SILUETA: volum sport si drapaj supradimensionat.

CULORI: nuante neutre si cu aspect decolarat de soare; accent pe galben, portocaliu, gri si verde; pete de rosu nuanta Hot Spanish.

MATERIALE: bumbac, in, piele, brocart, matase, canepa, denim.

ARTICOLE CHEIE: hanorac decorat, camasa voluminoasa, fusta cu canafi, sacou drapat supradimensionat, colanti cu motive din paspoal, jacheta din piele gofrata, rochie cu volanase, pantaloni largi.

Citește și:

ACCESORII CHEIE: cercei cu canafi, bratari cu amuleta, colier-cravata, esarfe cu imprimeuri, genti cu canafi, ghete de tip cowboy, espadrile, sandale cu catarame groase.

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.