Setari Cookie-uri

Cel mai mare dezastru din moda ultimului secol

Designerul moare de rusine.

Linia de inele pentru buze lansata de Victoria Beckham a fost desemnata intr-un sondaj recent drept "cel mai mare dezastru din istoria modei din ultimul secol", informeaza femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.

Potrivit editorilor site-ului femalefirst.co.uk, desi Victoria Beckham a reusit sa se reinventeze, renuntand la cariera de cantareata si devenind un foarte apreciat designer de moda, aceasta "transformare" nu a generat intotdeauna reusite comerciale.

In timp ce activa in industria muzicala in calitate de membra a grupului pop Spice Girls, Victoria Beckham a purtat un inel pentru buze, insa acest obiect, considerat de multe persoane un accesoriu vestimentar inedit, a fost votat intr-un sondaj recent drept "cel mai mare dezastru din industria modei din ultimul secol", cu 20% din totalul voturilor exprimate.

Citește și:

In mod si mai surprinzator, sotul ei, fotbalistul englez David Beckham, renumit pentru pasiunea lui pentru moda, se afla si el la mica distanta in acest sondaj.

Coafura cu codite rasta pe care David Beckham a purtat-o in urma cu multi ani i-a adus fotbalistului britanic locul al doilea in acest sondaj, cu 19% din voturile exprimate.

Celebra rochie din carne cruda purtata de cantareata Lady Gaga la editia din 2010 a galei MTV Video Music Awards ocupa locul al treilea in acest sondaj, cu 16% din totalul voturilor.

Starleta americana Kim Kardashian ocupa locul al patrulea - "indiferent de tinutele pe care le poarta" -, cu 14% din voturile exprimate, iar cantareata americana de muzica rap Nicki Minaj s-a clasat pe locul al cincilea, cu 10% din totalul voturilor, "indiferent de tinutele vestimentare pe care le alege".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.