Setari Cookie-uri

Anda Adam recunoaste: Are un nou iubit. Despre cine este vorba?

Cantareata este implicata intr-un scandal cu mama unui fotbalist

Dupa ce s-a vehiculat in presa ca Anda Adam si-a gasit linistea tocmai in Italia, in bratele si apartamentul unui fotbalist fraged de doar 19 ani, ea si mama tanarului dezmint aceste zvonuri.

Tanara vedeta a postat pe pagina sa de Facebook un comunicat sec si dur la adresa jurnalistitlor.

Relatia mea cu Catalin Tira tine strict de intimitatea mea, iar daca aceasta reprezinta, prin absurd, o informatie de interes public, atunci am rugamintea ca ceea ce se scrie sa fie bazat pe adevar, nu pe inventii sau pe declaratii ale unor terti.


Este cunoscut, cred, faptul ca mi-am construit cariera pe forte proprii fara sa ma afirm pe spatele unor relatii cu diversi barbati mai mult sau mai putin celebri!

Am avut relatii de lunga durata pe care nu le-am expus in presa într-un mod abuziv. Poate acesta este motivul pentru care s-au crosetat multe minciuni în jurul vietii mele private, a spus cantareata.

Citește și:

Revenind la cele scrise in presa în mod eronat, nu am declarat niciodata ca am fost la Roma, ca am locuit in apartamentul lui de acolo si nici ca la Roma am cunoscut-o pe mama lui. In plus, consider lipsita de acuratete diferenta de varsta dintre cea a mamei lui si a mea, nefiind de 13 ani, asa cum s-a scris, ci de 20.


Fotografia in care aparem amandoi sarutandu-ne a fost, probabil, trimisa de unii apropiati care au vazut-o la profilul contului lui de whatsapp messenger.

Citeste tot comunicatul dat de Anda Adam aici

Desi mama tanarului este impotirva relatiei idntre cei doi si i-a cerut Andei sa-i lase odorul in pace, diva neaosa spune ca "O relatie personala trebuie sa ramana personala, indiferent ca ii apartine unui om cunoscut public sau nu."

Stai sa vedem daca am priceput. Deci Anda tine cu dintii de fotbalistul cel tanar, departe de gura ziarstilor si a potentialei soacre?

Citește și:

sursa foto interior si primapagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.