Setari Cookie-uri

Motivul amuzant pentru care fotbalistul a parasit-o pe Anda Adam

Fotbalistul de 18 ani i-a dat papucii Andei Adam

Anda Adam nu are noroc in dragoste.

De frica mamei lui, Catalin Tira nu mai vrea sa auda de solista cu 15 ani mai in varsta.

Minunile tin doar trei zile. In cazul Andei Adam, se pare ca se mai prelungeste, insa nu pentru foarte mult timp. Relatia dintre ea si iubitul mai tanar, Catalin Tira, s-ar fi racit dupa ce mama lui a facut-o praf pe solista.

Povestea de iubire dintre Anda Adam (32 de ani) si fotbalistul Catalin Tira (18 ani) a inceput in urma cu o luna si toate pareau sa mearga struna intre ei. Dar planurile celor doi porumbei s-au cam dus pe apa Sambetei, dupa ce mama fotbalistului a intervenit. Saptamana trecuta, Carmen Tira a spus ca nu este de acord cu relatia dintre fiul ei si Anda Adam, data fiind diferenta de varsta dintre cei doi, dar si de faptul ca aceasta dragoste nepotrivita i-ar distrage lui Catalin atentia de la antrenamente.

Citește și:

Se pare ca doamna Tira ar fi avut o discutie privata cu fiul sau si a incercat sa-i deschida ochii asupra dezavantajelor continuarii acestei relatii. Atunci, tanarul junior s-a conformat si ar fi racit relatia cu iubita lui mai in varsta cu 15 ani. „Care Anda Adam? Se scrie gresit. Nu o cunosc. Nu se scrie despre mine", ne-a declarat Tira, dupa ce a fost intrebat cum mai decurg lucrurile intre el si solista.

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.