Setari Cookie-uri

9 Vedete cu fetele distruse si PARALIZATE. Sunt OBSEDATE de operatiile estetice!

Vedetele care ne mint pe fata.

Traim intr-o lume in care frumusetea si aspectul fizic reprezinta TOTUL. Vedetele fac tot posibilul ca varsta reala sa nu se vada. “Nu am facut niciodata operatie estetica” se traduce prin “Nu mi-am taiat niciodata fata”. Dar tratamente precum Botox, tratamente cu laser sau acid hialuronic nu se pun la socoteala.
Nu, niciodata nu au recurs la operatii estetice. De aceea fata lui Jennifer Lopez arata ca la 25 (desi ea are 43), iar Megan Fox si-a schimbat trasaturile fetei in doar cativa ani.

Potrivit American Society for Aesthetic Plastic Surgery, peste 8.5 milioane de femei au ales operatiile estetice in anul 2012 – dintre care 83% au fost interventii care nu au necesitat bisturiu.

Cele mai populare tratamente de infrumusetare sunt cele injectabile: Botox, Dysport, Xeomin – aceste substante paralizeaza muschii fetei, intind fata, relaxeaza ridurile si ajuta la prevenirea altora noi. Si nu se injecteaza doar in fata, ci si in buze, barbie sau deasupra sprancenelor (pentru un efect de lifting), informeaza Dailymail.

Citește și:

Top 5 tratamente de infrumusetare non-chirurgicale: Botox, acidul hialuronic, inlaturarea parului cu ajutorul laserului, microdermabraziune, peelingul chimic.

Si acum… care sunt vedetele care au abuzat de astfel de tratamente:

1. Jennifer Aniston – 44 ani

Foto: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.