Setari Cookie-uri

Topul celor mai detestate vedete de la Hollywood

Cine ocupa locul fruntas?

Actrita Gwyneth Paltrow a fost aleasa cea mai detestata vedeta de la Hollywood, intr-un sondaj anual realizat de revista Star, devansand-o astfel pe detinatoarea de anul trecut a titlului, Kristen Stewart, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Actrita in varsta de 40 de ani a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor revistei si a ajuns astfel in fruntea celor mai iritante 20 de personalitati din film, muzica si televiziune. Potrivit redactorilor revistei, Paltrow ar fi fost votata de majoritatea participantilor la sondaj, surprinzator, tocmai din cauza stilului de viata sanatos dus de aceasta.

Pe locul al doilea a fost plasata "nazuroasa" Kristen Stewart, cazuta in dizgratia publicului dupa ce, anul trecut, si-a inselat iubitul, actorul Robert Pattinson, cu regizorul Rupert Sanders.

Citește și:

Diva Jennifer Lopez a ocupat pozitia a treia a topului, in timp ce locul al patrulea i-a revenit lui John Mayer - care s-a despartit recent de Katy Perry si este renumit ca "afemeiat". Pe locul al cincilea in Top 20, cititorii au plasat-o pe actrita de comedie Katherine Heigl.

Topul 20 al celor mai dezagreabile personalitati de la Hollywood cuprinde si cateva nume noi - adolescentul-cantaret Justin Bieber si vedeta de televiziune Kim Kardashian. Din top nu lipseste diva Angelina Jolie, pe locul al 15-lea, si actorul Ashton Kutcher, pe locul al 13-lea.

Topul complet al celor mai detestate vedete de la Hollywood este format din: Gwyneth Paltrow (locul 1), Kristen Stewart (locul 2), Jennifer Lopez (locul 3), John Mayer (locul 4), Katherine Heigl (locul 5), Matt Lauer (locul 6), Madonna (locul 7), Justin Bieber (locul 8), Anne Hathaway (locul 9), Kris Jenner (locul 10), Kim Kardashian (locul 11), Leann Rimes (locul 12), Ashton Kutcher (locul 13), Jay Leno (locul 14), Angelina Jolie (locul 15), Lindsay Lohan (locul 16), Shia LaBeouf (locul 17), Taylor Swift (locul 18), Jesse James (locul 19) si Chris Brown (locul 20).

Citește și:

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.