Setari Cookie-uri

Robert Pattinson, din nou singur!

Robert Pattinson si Kristen Stewart s-au despartit.

Actorii Robert Pattinson si Kristen Stewart, starurile francizei "Twilight", s-au despartit din nou, la mai putin de un an dupa aventura pe care aceasta a avut-o cu un regizor de la Hollywood, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Starul britanic in varsta de 27 de ani a decis sa o ierte pe Kristen Stewart si sa se impace cu ea, dupa ce actrita in varsta de 23 de ani a avut, in vara anului trecut, o aventura cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman", in care aceasta a jucat rolul principal.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Se pare insa ca cei doi actori, care au o relatie de patru ani, au decis sa se desparta din nou, potrivit Daily Mail care citeaza revista People.

Actrita a fost fotografiata saptamana trecuta in timp ce parasea foarte suparata imobilul din California, in care locuia cu actorul britanic. Totusi, surse au declarat pentru People ca despartirea ar putea fi de scurta durata.

Citește și:

Actorul britanic a parasit in vara anului trecut vila din Hollywood in care locuia cu iubita sa, dupa publicarea in presa americana a unor fotografii in care aceasta aparea in ipostaze intime alaturi de regizorul de film Rupert Sanders, in varsta de 42 de ani.

In luna iulie 2012, Kristen Stewart a anuntat public ca a avut o aventura cu Rupert Sanders. Ulterior, atat actrita, cat si Rupert Sanders au dat publicitatii comunicate de presa in care si-au prezentat scuze publice.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.