Setari Cookie-uri

Stefan Banica: Prima declaratie despre noua relatie a Andreei Marin

Stefan Banica vorbeste despre noua relatie a fostei sotii.

Au trecut peste cinci luni de la cel mai controversat divort al anului. Si iata ca Andreea Marin este gata sa isi refaca viata. Vedeta are un nou iubit, turcul Tuncay Ozturk.

Relatia dintre cei doi este mai mult decat serioasa, barbatul venind in Romania pentru a petrece mai mult timp in compania Andreei. Cei doi au fost vazuti la Bistrita, la un eveniment sustinut de fosta zana a Surprizelor.

Ozturk a fost in sala de conferinte, in primul rand, sustinandu-si iubita. Pe tot parcursul discursului Andreei, turcul a ascultat cu atentie (chiar daca nu intelegea mare lucru din ce spune) si a parut interesat de subiectul abordat de vedeta, informeaza Click.

Stefan Banica a fost contactat de ziaristi pentru a vorbi despre noua relatie a fostei sale sotii:

De cand am divortat, fosta mea sotie este o femeie libera. Ca si mine, de altfel. Nu stiu daca are o relatie cu el de cand eram noi casatoriti. Drumurile dese in Turcia, ca si atitudinea ei ambigua fata de acest subiect au alimentat speculatiile presei.

Citește și:

Din respect pentru mine, dar si pentru Andreea, nu vreau sa comentez ce s-a spus.” – a declarat cantaretul potrivit sursei mai sus citate.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.