Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata iubita lui Tudor Chirila?

Femeia care i-a luat locul Andreei Raicu.

La doi ani dupa despartirea de Andreea Raicu, Tudor Chirila (39 de ani) si-a refacut viata sentimentala si pare mai fericit ca oricand. Norocoasa este cu 11 ani mai tanara decat artistul, se numeste Alexandra Sandu si e de profesie fotograf si regizor.

Click! a aflat totul despre iubita misterioasa a lui Chirila. Tanara cu care se iubeste artistul se numeste Alexandra Lucia Sandu, are 28 de ani si este din Bucuresti. Cand a fost prima data surprinsa de paparazzi in compania lui Chirila, fata a spus ca se numeste Diana, incercand, probabil, sa induca lumea in eroare.

Ea a absolvit UNATC, sectia Comunicare Audio-Vizuala si ar fi putut sa ajunga un renumit critic de film, daca viata nu i-ar fi rezervat un alt drum: a descoperit fotografia si s-a indragostit iremediabil de apartul foto, pe care foarte rar il lasa din mana. Usor, usor si-a castigat aprecierea criticilor si a devenit un nume in domeniu, fotografiile ei fiind foarte apreciate.

Citește și:

In septembrie 2009, a lansat cel mai curajos proiect al ei, „Daydreamers", in care a imortalizat 1.000 de oameni care, cu ochii inchisi, visau si zambeau fericiti.

Mai multe detalii + imagini pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.