Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu, atac dur la adresa lui Teo

Mihaela se ia de Teo.

Mihaela Radulescu isi scrie gandurile pe blogul ei, 22foru, unde vorbeste nu doar despre viata ei personala, despre iubire sau dezamagiri, ci si despre alte persoane… cu care ea nu prea are legatura.

In cel mai recent post al sau, Raduleasca se declara nemultumita de emisiunile si temele abordate de Teo Trandafir, colega ei de breasla, inainte de a se retrage din televiziune.

Mihaela o acuza pe Teo de faptul ca pentru audienta a renuntat la teme interesante, inteligente pentru emisiunile sale, “manelizandu-se”:

S-a manelizat si a dezamagit un public care-i admira inteligenta. A cucerit in schimb un public care nu-i intelegea glumele destepte, dar ii aprecia invitatii agramati.

Cu Teo am ras mult, pe Teo am indragit-o neconditionat, dar lupta pentru nenorocitul de rating a pierdut-o. Sau a eliberat-o, cel putin o vreme.

Citește și:

Stiu sigur ca n-a fost optiunea ei si stiu, aproape sigur, ca nu s-ar intoarce niciodata acolo unde nu-i era locul, dar mi-as dori aprig de sincer s-o vad din nou pe ecrane, la o emisiune de divertisment", a fost mesajul Mihaelei.

Voi ce ziceti? Are dreptate Mihaela? Sau si ea a facut acelasi lucru?

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.