Setari Cookie-uri

Pamela Anderson, la un pas de moarte. Cosmarul prin care trece de 15 ani

Cantareata are nevoie urgenta de operatie.

Pamela Anderson trece prin clipe groaznice. Actrita, in varsta de 46 de ani, a declarat recent ca sufera de Hepatita C si ca are nevoie de transplant de ficat, informeaza Dailymail.

Intr-o declaratie oficiala, vedeta a spus ca se confrunta cu aceasta boala de 15 ani si ca a luat-o de la fostul sau sot, Tommy Lee:

Am luat hepatita C din cauza unei prostii. Mi-am facut un tatuaj cu acelasi ac pe care l-a folosit si fostul meu sot, Tommy Lee. Tommy are aceasta boala de foarte mult timp, insa nu mi-a spus nimic despre ea in timpul casatoriei noastre.” – a spus Pamela Anderson, potrivit sursei mai sus citate.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Inca din anul 1998, de cand a fost infectata, Pamela a reusit sa isi controleze boala, adoptand un stil de viata sanatos: mancare vegetariana si tratament medical.

Citește și:

Medicii au avertizat-o atunci ca in maximum 15 ani va avea nevoie de transplant de ficat pentru a-si salva viata. I-au recomandat sa se odihneasca, dar nu prea a tinut cont de sfaturi. Acum a venit momentul de care se temea: e nevoita sa faca transplant de ficat cat mai repede pentru a supravietui.” – a declarat un prieten apropiat actritei, informeaza Libertatea.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.