Setari Cookie-uri

Reactia lui J Lo dupa ce a aflat pentru cine a cantat

Jennifer Lopez, greseala imensa.

Va spuneam ieri ca Jennifer Lopez a iscat unul dintre cele mai mari scandaluri din lumea showbizului – artista a sustinut un concert privat pentru petrecerea de aniversare a lui Gurbanguli Berdimuhamedov, presedintele Turkmenistanului, unul dintre cei mai cruzi dictatori din lume.

Jennifer Lopez si-a cerut scuze pentru concertul sustinut, sambata seara, la petrecerea de aniversare a presedintelui Turkmenistanului, Gurbanguli Berdimuhamedov, cunoscut pentru regimul sau opresiv, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cantareata americana, care a starnit controverse dupa ce i-a cantat "La multi ani" presedintelui Turkmenistanului, Gurbanguli Berdimuhamedov, la petrecerea care a avut loc sambata seara, insista ca nu cunostea faptul ca organizatia Reporteri fara Frontiere a situat aceasta tara pe locul al treilea in topul celor mai opresive regimuri din lume.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Un purtator de cuvant al artistei a declarat, duminica, pentru publicatia Sunday Telegraph: "Daca ar fi cunoscut problemele privind drepturile omului (din Turkmenistan, n.r.), cu siguranta Jennifer Lopez nu ar fi participat la eveniment".

Lopez a primit o suma importanta de bani pentru a concerta la aniversarea presedintelui turkmen, al carui guvern este acuzat de arestarea si torturarea disidentilor politici, mai scriu cei de la contactmusic.com.

Totodata, coregraful cantaretei J.R. Taylor a scris pe o retea de socializare, imediat dupa concertul sustinut de Jennifer Lopez la petrecere: "Briza Turkmenistanului se simte uimitor in timpul noptii. Ma intreb unde sunt toti prietenii mei turkmeni de pe retelele de socializare?".

Imediat, mai multe persoane care ii urmaresc activitatea lui J.R. Taylor l-au informat ca platforma Twitter este interzisa in Turkmenistan, acesta adaugand mai tarziu: "Un show minunat! (...) Multumim, Turkmenistan, pentru ospitalitatea de neegalat!".

Citește și:

Jennifer Lopez a fost criticata de reprezentantii The Human Rights Foundation dupa ce a sustinut acest concert.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.