Setari Cookie-uri

Declaratia socanta a Mihaelei Radulescu despre femeile urate si femeile care nu fac destule ciorbe

Cine a suparata-o pe vedeta de televiziune?

Mihaela Radulescu este o doamna foarte, foarte ocupata. Il premiaza pe Dani otil ca pe un elev cuminte, posteaza fotografii sexy, isi varsa frustrarile in poliloghii si predici pe Facebook sau pur si simplu, vorbeste frumos despre oamenii pe care ii place.

La ceas de seara, Mihaela a avut chef de o plimbare pe pagina sa de pe site-ul de socializare de care v-am spus. Printre oamenii care vorbesc frumos despre ea, diva a gasit si multe pareri care o dezaprobau. C-asa-i in democratie!

"Am gasit postari imbecile, la altele m-am induiosat, am deschis link-uri, am dat like-uri, deh, ca tot omu' cu cont pe FB. Am fost nevoita sa dau si 60 de block-uri unor "prieteni" si "prieteni ai prietenilor", nu din plictiseala, ci din convingerea ca oamenii aia nu-mi plac.

Oamenii aia care barfesc atat de josnic uratesc lumea in general si FB-ul in special. Nu vreau sa ne mai vedem. M-am saturat sa aud ca am doua coaste scoase. M-am plictisit de femei urate si rele. M-am saturat de smecheri care fac glume proaste. Imi plac Oamenii.

Citește și:

Imi plac femeile pe care le motivez sa faca sport, sa zambeasca mai mult, sa-si caute mai aproape fericirea, in ele, nu in barfa de "shantz". Imi plac mamele care isi iubesc copiii cu aceeasi patima ca mine si barbatii care nu se rusineaza sa-si adore femeile, oricum ar fi ele de frumoase si bune, in ochii si sufletul lor.

Nu-mi plac oamenii care-i judeca pe altii dupa varsta sau dupa kilograme, dupa meserie sau aptitudini, dupa pasiuni si origine. Astea-s cretinisme de mentalitati subrede, pentru care tragem toti, toti astia care credem in iubire, bunatate, umor fin, valori autentice, evolutie...", a scris vedeta.

Ceva mai devreme in cursul aceleiasi zile, Mihaela Radulescu isi exprima teama ca barbatii fac tot mai multa caterinca, iar femeile tot mai putine ciorbe.

Remarcati, va rog, ironia fina!

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.