Setari Cookie-uri

Ce vedeta internationala s-a logodit cu un maestru patiser?

Dragostea nu tine cont de varsta, sex, religie sau clasa sociala.

Kelly Osbourne, fiica rockerului britanic Ozzy Osbourne, s-a logodit cu iubitul ei, maestrul bucatar specializat in patiserie Matthew Mosshart, care a cerut-o in casatorie in timpul unei vacante petrecute in Marea Caraibelor, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Casatoria parintilor ei, Ozzy si Sharon, a reprezentat o sursa de inspiratie pentru Kelly, care a acceptat sa se casatoreasca cu logodnicul ei.

Kelly Osbourne si Matthew Mosshart s-au cunoscut in 2011, la nunta top-modelului britanic Kate Moss cu Jamie Hince, liderul formatiei rock The Kills. Sora lui Matthew Mosshart, Alison, canta in acea trupa.

Matthew Mosshart este un maestru bucatar specializat in produse de patiserie, adept al dietei vegane, care lucra la Londra in perioada in care a intalnit-o pe Kelly Osbourne. De atunci, Matthew s-a mutat la Los Angeles pentru a fi alaturi de Kelly, care nu apreciaza relatiile la distanta.

Citește și:

"De cele mai multe ori, relatiile la distanta nu dureaza. Am avut o relatie de un an si am stiut ca dorim sa fim impreuna", a spus fiica rockerului Ozzy Osbourne.

"Matthew vrea doar sa ma iubeasca, iar eu vreau sa fiu iubita de el. Nu m-am simtit niciodata atat de apropiata de o persoana", a adaugat ea.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.