Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu dezvaluie SECRETUL pentru o silueta perfecta!

Mihaela Radulescu, sfaturi importante pentru a arata perfect.

Are 44 de ani, insa arata incredibil. Orice femeie tanjeste dupa silueta Mihaelei Radulescu: picioare bine sculptate, abdomen de fier si brate bine lucrate.

Secretul ei? Este simplu: “tragi” de tine, lucrezi in fiecare dimineata si, cel mai important, mananci sanatos:

Buna dimineata ! Dupa vitamine, sport si mic dejun, ziua arata deja mai interesanta. Daca v-as convinge sa nu plecati nicaieri din casa cu stomacul gol, sa nu fumati first thing in the morning si sa faceti macar 15 minute de gimnastica de dezmorteala, pe muzica energizanta, as fi fericita ca am o influenta pozitiva asupra unora dintre voi.

Nu sunt dictate de viata, caci nu sunt un guru, sunt doar idei simple, care la mine functioneaza brici. Cu orice v-ati imbraca, nu uitati sa asortati si un zambet, un mers cu spatele drept si un to do list, care sa contina si o bucurie pentru sufletul vostru. Have a nice day!” – scrie Mihaela pe contul sau de Facebook.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

La aceasta postare mai adaugam si cateva recomandari facute pe blogul sau personal:

„Visul oricarui barbat (si al nostru, despre ei ) , dar nici noi, femeile, n-ar trebui sa ne lasam ! Abdomenul din imagine nu arata asa de la Photoshop, ci pentru ca e “chinuit” in fiecare dimineata a vietii lui (mai ales dupa ce a nascut si era odios) cu:

- 20 de abdomene clasice, din alea cu spatele lipit perfect de covor si picioarele ridicate si indoite la 90 de grade

- 20 leg lifts – tot cu spatele lipit de covor, dar cu picioarele intinse, executand balansuri fata-spate

– cate 20 de cot-genunchi (cu capul ridicat si sprijinit de maini, dar tot pe covor, cu picioarele ridicate si indoite la 90 de grade, incerci sa atingi cotul de genunchiul opus).” – scrie vedeta pe blogul sau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.