Setari Cookie-uri

Teo Trandafir, lectie de viata. Cum sa o iei de la capat?

Teo Trandafir, un exemplu de viata.

Dupa o pauza de cativa ani, Teo se intoarce pe micile ecrane. Chiar daca este o experta in emisiunile live, vedeta tv recunoaste ca, indiferent de experienta, e destul de "complicat sa te intorci in arena".

Teo a scris recent un articol pe blogul sau personal, in care vorbeste despre noua sa viata: trairi si sentimente, emotii, incredere in propria persoana si multa vointa:

"E complicat dupa o pauza de ani, sa te intorci in arena. Uitasem cum e sa fii basculat in zone oculte ale logicii elementare, uitasem cum e cu jumatatile de adevaruri, in ceea ce ma priveste. Vedeam la altii. Si parca tot nu-mi convenea, d-apoi acum.

O sa-mi amintesc repede, insa, sunt convinsa, cum se face treaba asta complexa numita televiziune. Desi nu cred ca mai sunt acelasi om. M-am tot analizat (era sa zic “cantarit”, cat am fi ras!) de una singura si nu-mi rezulta la fel. Calatoria mea de atunci si pana acum a fost cumva necesara, cred, asa cum sunt necesare toate gresalele noastre, iertate gresitilor nostri. Tot ce facem devine baza a ceea ce devenim, sigur sa suna a platitudine, dar nu e.

Citește și:

Ma injura unii ca am facut politica, vreo patru luni. N-am apucat nici macar sa inteleg pe ce lume traiam, ma jur. Tot ce-am priceput era ca nu intelegeam bine, iar scaunele alea sunt facute, la mama lor, pentru oameni care chiar deslusesc fenomenul. De cine-s ocupate e alta discutie, in care parca nu m-as baga tocmai eu. Inainte sa invat drumul prin cladire, m-am imbolnavit. De-acolo e alta cale. Alt destin, parca. Alta traire. Alta murire.

De-asta, zic eu, m-am intors altfel decat am plecat. Povestea mea se regaseste in fiecare casa. Cumva, la cineva, prieten sau ruda. Iar eu sa ma regasesc, cu ajutorul vostru, in fiecare casa in care se cam cere si-un zambet." – scrie vedeta pe blogul sau.

Un exemplu de viata pentru toti oamenii carora le este teama sa o ia de la capat!

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.