Setari Cookie-uri

Foto: Femeile cu corp de zeita. Cele mai bine platite modele din 2013

Un corp de milioane de dolari.

Gisele Bundchen a fost desemnata, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bine platit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, modelul brazilian obtinand venituri de 42 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Veniturile obtinute de Gisele Bundchen provin din contractele de moda si din alte colaborari comerciale, de exemplu, cu producatorul de pantofi brazilian Grendene, companie in care detine o parte din actiuni. De asemenea, top-modelul, mama a doi copii, castiga milioane de dolari din compania sa de produse cosmetice ecologice, Sejaa, dar si din contracte de promovare incheiate cu companii precum Pantene, Oral-B si Sky HDTV.

Foto: Guliver/ Splash News

In varsta de 33 de ani, modelul brazilian - care s-a casatorit cu jucatorul de fotbal american Tom Brady in 2009 - a obtinut in ultimul an venituri de aproape sase ori mai mari decat ocupanta locului al doilea in acest top, Miranda Kerr, sotia actorului Orlando Bloom, care a castigat 7,2 milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Citește și:

Foto: Guliver/ Splash News

Australianca in varsta de 30 de ani, devenita in 2007 "inger" al casei de moda Victoria's Secret, detine o linie de cosmetice, Kora Organics, pe care a lansat-o in 2009. De asemenea, Kerr, care anul trecut ocupa locul al saptelea in acest top, este imaginea unor companii precum Mango, David Jones, Lipton, Quantas.

Pozitia a treia in acest top este ocupata de brazilianca Adriana Lima - in urcare de pe pozitia a patra anul trecut -, cu venituri de 6 milioane de dolari. Majoritatea veniturilor provin din colaborarea cu casa de moda Victoria's Secret, Lima, in varsta de 32 de ani, fiind "ingerul" cel mai longeviv al brandului (din 2000). De asemenea, Lima - mama a doua fetite, cu partenerul ei de viata, baschetbalistul sarb Marko Jaric - are incheiate contracte de promovare cu branduri precum Miu Miu, Donna Karan, Mavi Jeans si Metrocity.

Citește și:

Modelul britanic Kate Moss, in varsta de 39 de ani, a obtinut in aceeasi perioada venituri de 5,7 milioane de dolari, in principal datorita campaniilor publicitare pentru Vogue Eyewear, Rimmel, Versace si Liu-Jo. Anul trecut, Moss ocupa pozitia a doua in topul Forbes.

Pozitia a cincea este ocupata de Liu Wen, in varsta de 25 de ani, unul dintre cele mai cunoscute top-modele chineze. Ea a avut in ultimul an venituri de 4,3 milioane de dolari, rezultate mai ales din contracte cu H&M, Estee Lauder, Calvin Klein si Hugo Boss. Wen este, de asemenea, primul top-model chinez al casei de moda Victoria's Secret.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.