Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata femeia care s-a culcat cu 919 barbati in 12 de ore?

Cea mai sexuala femeie din lume!

Lisa Sparks merita “laudata”. Aceasta este cunoscuta in lume ca fiind femeia care a facut sex cu 919 barbati in doar 12 ore. Cartea Recordurilor a fost acolo si a numarat fiecare partida sexuala.

Acest record mondial a fost realizat in anul 2004, in Varsovia, Polonia. Un lucru extrem de interesant (si ciudat) este faptul ca femeia a reusit aceasta performanta in numai 12 ORE. Asta inseamna ca ea a avut un partener la fiecare 45 de secunde, non stop, timp de 12 ore.

Lisa Sparks, 35 de ani, este o actrita porno extrem de cunoscuta in industria filmelor pentru adulti. Ea a participat la un concurs anual intitulat World Gang Bang Championship. Concursul a avut trei participante (femei), Lisa reusind sa le subclasifice pe celelalte doua tinere, potrivit Wikipedia.

Pentru ca totul sa fie ca la carte, sase camere au fost pe pozitii, inregistrand fiecare miscare. Lisa a reusit sa fie in top, depasindu-si rivala de pe locul II cu 21 de barbati!

Citește și:

Probabil ca nicio femeie nu a avut atatia parteneri intr-o viata, insa Lisa a reusit performanta de a ii avea pe toti intr-o singura zi. In ziua concursului, aceasta a avut contact sexual cu 919 de barbati in 24 de ore. Asta inseamna un barbat la fiecare doua minute timp de o zi intreaga (fara pauza).

Foto interior: Facebook
Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.