Setari Cookie-uri

Foto: Lavinia Parva, sosia tanara a Andreei Marin

Stefan se iubeste cu sosia Andreei Marin.

Au parul lung si negru, fruntea lata, gropite in obraji si se imbraca la fel.

Una are 29 de ani, alta 39! Intre Andreea Marin si Lavinia Parva numai anii par sa faca diferenta. In rest, cele doua sunt practic identice. Par lung si negru ca pana corbului, gropite in obraji si zambet provocator, ochi negri migdalati, acesta este tipul de femeie caruia Stefan Banica junior nu-i poate rezista.

Foto interior si prima pagina: Facebook

De cand s-a lansat pe piata muzicala cu celebra trupa Spicy, Lavinia Parva a fost comparata ba cu Consuelo Mutu, ba cu Andreea Marin. Asemanarea dintre tanara solista si sotia lui Stefan Banica junior este insa una izbitoare.

Parul lung si negru ca abanosul, fruntea foarte lata, zambetul provocator, si, bineinteles, irezistibilele gropite din obraji, nimic nu pare sa-i lipseasca Laviniei ca sa poata fi numita sosia Andreei.

Citește și:

Singura diferenta dintre ele o constituie varsta, Lavinia fiind cu 10 ani mai tanara decat Andreea. In 2011, Lavinia incepuse sa copieze pana si stilul vestimentar al "Zanei", astfel ca la vizita celebra la blocul lui Banica junior cu greu o puteai deosebi pe tanara solista de sotia acestuia.

Mai multe detalii pe Click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.